Изненадата на концерта на Асап Роки за Spotify беше появата

...
 Изненадата на концерта на Асап Роки за Spotify беше появата
Коментари Харесай

Тайна сватба? Ожениха ли се Риана и Асап Роки

 

Изненадата на концерта на Асап Роки за Spotify беше появяването на певицата Риана. Това се случи на фестивалаа Cannes Lions 2023 в сряда вечер. Там рапърът я назова своя брачна половинка.
-->
Суперзвездата - която сподели бременното си коремче в транспарантна рокля и черно долни дрехи с пайети - дойде на мястото на събитието, тъкмо когато стартира шоуто на нейния обичан, написа pagesix.com.

35-годишната Риана изглеждаше изглеждаше изключително разчувствана, когато мъжът ѝ извърши " Sundress ", като от самото начало изпълняваше редица очарователни танцови придвижвания и се усмихваше необятно.

Това, което в действителност я накара да се усмихне обаче, беше, когато рапърът от Харлем ѝ направи сладко послание по време на втория си сет, като сподели: " Бих желал да посветя тази ария на красивата си брачна половинка! "

След като шоуто му завърши, двойката се забавляваше с другари във ВИП зоната.

Въпреки че маркетинговите експерти, пресата и звездите бяха разчувствани да видят Асап Роки, Риана притегли вниманието на доста хора, които щракаха фотоси и видеоклипове с телефоните си.

Сред ВИП посетителите бяха комедиантката Тифани Хадиш, възпитаничката на " Bachelorette " Дейл Мос, инфлуенсърите Джейк Шейн, Тинкс, Дейвид Добрик и Камерън Далас, както и актьорите от " Saturday Night Live " Клои Финеман, Боуен Янг, Его Нводим и Майки Дей.

Риана и 34-годишният Асап са родители на 1-годишен наследник Рза, който посрещнаха през май 2022 година След това Рири разгласи, че е бременна с второто им дете по време на осъществяването си на полувремето на „ Супербоул “ през февруари.

 
Събитието на Spotify, което е едно от най-ексклузивните събития на плажа, включваше и осъществявания на „ Foo Fighters “ и „ Disclosure “.

Това беше толкоз чакано събитие, че хората бяха подготвени на всичко, с цел да влязат, макар че потенциалът му беше стеснен. Хората започнаха да се редят на опашка в 20:00 ч., съвсем три часа преди началото на концерта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР